۱۳۹۹ يکشنبه ۶ مهر
امضای 12 تفاهم‌نامه و قرارداد به ارزش 321 میلیارد تومان در پاویون نمایشگاه تستا
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری از انعقاد 12 تفاهم‌نامه و قرارداد به ارزش 321 میلیارد تومان میان شرکت‌های دانش بنیان و صنایع مختلف کشور در نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی(تستا) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دکتر سیاوش ملکی‌فر با اعلام این خبر، گفت: در این نمایشگاه پاویون ارائه نیازهای فناورانه صنایع به همت صندوق نوآوری و شکوفایی برپا شد. در این پاویون طی 4 روز رویدادهای ارائه نیازهای فناورانه توسط 12 سازمان و دستگاه دولتی ارائه شد و در مجموع 357 نفر از پژوهشگران و فناوران برای حضور در رویدادها ثبت‌نام کردند.
وی افزود: همچنین 69 جلسه B2B ارائه نیازهای فناورانه و بیش از 100 جلسه B2B برای شرکت‌های حاضر در پاویون برگزار شد و 44 تفاهم‌نامه همکاری امضا شد که 12 تفاهمنامه به ارزش 321 میلیارد تومان بود همچنین ارزش ریالی تفاهم‌نامه‌های حاصل از مذاکرات غرفه‌داران با شرکت‌های فناور نیز 8 میلیارد تومان بود.
ملکی‌فر در مورد میزان استقبال از پاویون شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی(تستا) گفت: در این پاویون 20 شرکت در قالب غرفه‌ توانمندی‌های خود را به بازدیدکنندگان عرضه کردند. همچنین 12 نشست ارائه نیازهای فناورانه توسط مجلس شورای اسلامی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شرکت فولاد غرب آسیا، سازمان بهشت زهرا (س)، مرکز نوآوری شهرداری تهران، سازمان فضایی ایران، ستاد منطقه آزاد کیش، ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر، هواپیمایی ماهان، منطقه ویژه اقتصادی جهرم، اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و فرودگاه پیام برگزار شد.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه به حضور عاملان سرمایه‌گذاری این صندوق در پاویون شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه تستا اشاره کرد و گفت: علاوه بر شرکت‌های دانش بنیان، 6 صندوق پژوهش و فناوری نیز در این پاویون حضور داشتند که شامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی، صندوق پژوهش و فناوری توسعه فناوری ایرانیان، صندوق پژوهش و فناوری لیدکو، صندوق پژوهش و فناوری توسعه فناور نوین و صندوق پژوهش و فناوری تجهیزات پزشکی بود.
وی در پایان هدف از نشست‌های ارائه نیازهای فناورانه در پاویون نمایشگاه تستا را هم‌افزایی و حرکت یکپارچه این شرکت‌ها در راســتای تامین نیازها و حل مسائل مهم و راهبردی کشور عنوان کرد و گفت: برقراری ارتباط متقابل و پیوند منسجم میان صنایع داخلی با شرکت‌های دولتی، شرکت‌های خصوصی دانش بنیان و استارت آپ‌های فعال در این حوزه به ویژه بر محور تامین نیازها و حل مسائل اساسی این حوزه از اهداف برگزاری این رویداد و نمایشگاه بود. این نمایشگاه فرصت مناسبی بود تا همه بازیگران فعال این حوزه در یک مکان مشترک گردهم آمده و همه علاقه‌مندان، فعالان و صاحبان ایده‌ها و محصولات مرتبط در کنار مدیران و مسئولان به تبادل نظر بپردازند .
لازم به ذکر است نمایشگاه تستا به همت شورای عالی عتف و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی در روزهای 26 تا 29 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.
1398/10/17