۱۳۹۹ دوشنبه ۷ مهر
محصول مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزیده بخش دستاوردهای جشنواره بریلفا شد
شرکت دانش بنیان پکتوس به عنوان برگزیده اول در بخش دستاوردهای نخستین جشنواره ملی خط بریل فارسی (بریلفا)، موفق به کسب تندیس و لوح به‌خاطر دو دهه فعالیت در زمینه توسعه خط بریل با کمک فناوری و تولید دستگاه برجسته‌نگار هوشمند همراه شد.
به گزارش روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، سعید صادقپور مدیر عامل شرکت دانش بنیان پکتوس ضمن اشاره به ویژگی‌های دستگاه برجسته‌نگار هوشمند همراه که با حمایت صندوق نوآوری وشکوفایی ساخته شده است، در مورد جشنواره ملی خط بریل فارسی (بریلفا) گفت: شرکت پکتوس در بخش بریل و فناوری این جشنواره شرکت کرده بود و بعد از داوری به‌خاطر دو دهه فعالیت در زمینه توسعه خط بریل با کمک فناوری و همچنین برای تولید دستگاه برجسته نگار هوشمند همراه برگزیده شد. ویژگی بارز این دستگاه که نمونه خارجی آن تحت عنوان PDA شناخته می‌شود این است که زبان فارسی را پوشش می‌دهد و خروجی صوتی نیز دارد.
وی در مورد ویژگی‌های این محصول تصریح کرد: برجسته نگار هوشمند همراه یا همان نوت تیکر (Braille Notetaker) ، دارای سیستم عامل لینوکس بوده و بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر، این امکان را به نابینایان می‌دهد متون خود را با فرمت‌های رایج ورد به صورت صوتی و بریل بخوانند، به دو زبان فارسی و انگلیسی تایپ کنند، فایل‌های صوتی خود را با آن بشنوند و از طریق بلوتوث به گوشی اندروید و رایانه شخصی خود متصل شوند.
مدیر عامل شرکت پکتوس در مورد قابلیت‌های این دستگاه نیز خاطرنشان کرد: این محصول که ظاهری زیبا و وزنی سبک در حدود 685 گرم دارد، حدود 6 ساعت شارژ باطری در خود ذخیره می‌کند و دارای قابلیت‌های نرم‌افزاری زیادی است. دیکشنری چهار زبانه، ماشین حساب، دفتر تلفن، قرآن با ترجمه فارسی و انگلیسی، امکان اتصال به مانیتور از طریق HTMI و آپدیت آنلاین برنامه‌ها از جمله دیگر قابلیت‌های این دستگاه است.
صادقپور درباره تاثیر تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی بر تولید برجسته نگار هوشمند همراه گفت: ما از صندوق نوآوری 100 میلیون تومان تسهیلات نمونه‌سازی دریافت کردیم. این تسهیلات در مقایسه با تسهیلات بانکی قابل مقایسه نیست. تسهیلات چهار درصد قرض‌الحسنه با یک سال تنفس برای تولید تجهیزات را از هیچ بانکی نمی‌توانستیم تامین کنیم.
وی در مورد صادرات این محصول نیز بیان کرد: برجسته‌نگار هوشمند همراه امکان پوشش زبان‌های دیگر را نیز دارد، بر همین اساس یک نمونه برای انجمن نابینایان برلین ارسال و تاییدیه آن را نیز دریافت کردیم و بعد از رفع محدودیت مبادلات مالی، شرایط صادرات این محصول نیز فراهم خواهد شد.
1398/10/21