۱۳۹۹ دوشنبه ۷ مهر
تجربه کارآموزی دانشجویان بهداشت دانشگاه با تور فناوری دفتر توسعه فناوری سلامت:
این برنامه با رویکرد فرهنگسازی مباحث نوآوری و کارآفرینی و نیز آشنایی دانشجویان با زیرساخت های توسعه فناوری دانشگاه در تاریخ 18/10/98 با مشارکت دفتر توسعه فناوری سلامت و گروه بهداشت (مدیرگروه محترم آقای دکتر کوه پیما) با حضور 16 نفر از دانشجویان بهداشت دانشگاه (به عنوان بخشی از واحد کارآموزی گروه بهداشت) در محل مرکز رشد فناوری در شهرک صنعتی شماره 1 شهرستان جهرم صورت پذیرفت. در جریان این رویداد، مرکز استریل، آزمایشگاه میکروبی، کلین روم، واحد کسب و کار شامل کارگاه مکانیک، آزمایشگاه الکترونیک و فن بازار سلامت به همراه واحد تولید و اداری شرکت های فناور مرکز رشد سلامت برای دانشجویان تشریح گردید. در انتهای فن تور سلامت، خدمات و تسهیلات زیرمجموعه های دفتر توسعه فناوری سلامت به همراه نهادهای حامی توسعه و تجاری سازی فناوری به صورت کامل به بازدیدکنندگان توضیح داده شد و به پرسش های دانشجویان پاسخ مقتضی ارائه گردید.
1398/10/18