۱۳۹۸ شنبه ۳ اسفند
دو طرح جدید در حوزه تجهیزات پزشکی با رویکرد مانیتورینگ سلامت فردی و یک طرح با رویکرد افزایش ایمنی عمل جراحی در جلسه کمیته ابداعات به چالش کشیده شدند.
برگزاری جلسه کمیته اختراعات، ابداعات و نوآوری های دانشگاه
جلسه کمیته اختراعات، ابداعات و نوآوری های دانشگاه در تاریخ 19 بهمن 1398 ساعت 9 صبح به مدت 2 ساعت در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بررسی دو طرح در حوزه تجهیزات پزشکی با حضور 12 عضو از کمیته ابداعات برگزار گردید. در این جلسه ابتدا آقای نخستین با معرفی طرح خود پایه های علمی فنی و تجاری سازی مرتبط با موضوع طرح را بیان نمود و سپس به سوالات ارزیابان کمیته پاسخ دادند. در ادامه طرح خانم معصومی مورد ارزیابی و بررسی نهایی قرار گرفت. در انتهای جلسه و پس از اعلام آرای نهایی توسط اعضای کمیته، مصوبات حاصل به مخترعین ابلاغ گردید.
1398/11/19