۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر
تا کنون 133 اختراع ایرانی در دفاتر معتبر بین‌المللی ثبت شده است. اقدامی با حمایت کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری.
با حمایت بیش از 90 درصد؛ 133 اختراع بین‌المللی شد

در حال حاضر بیش از هزار و 900 درخواست ثبت اختراع به سامانه کانون پتنت معاونت علمی ارسال شده است. پس از بررسی و ارزیابی‌های دقیق از این تعداد 324 پرونده برای حمایت و ثبت بین المللی در دفاتر معتبر خارجی تایید شد. همچنین 227 تقاضانامه در ادارات معتبر ثبت اختراع خارجی منتشر شده است.

توجه و اهمیت دادن به موضوع ثبت اختراع در دنیا روز به روز در حال افزایش است تا از این طریق محصولات و دستاوردهای فناورانه به صورت رسمی ثبت شوند و احراز مالکیت افراد بر نوآوری‌ها به نوعی ایجاد شود. در همین راستا نیز کانون در مسیر سخت ثبت اختراع بین المللی تسهیلات و خدماتی را ارائه می دهد و با حمایت بیش از 90 درصد برای ثبت بین المللی اختراع در کنار افراد است.

1399/08/21