۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر
گسترش کارآفرینی حوزه گیاهان دارویی؛ 39 بسته معرفی شد

تا کنون صدها طرح مختلف کارآفرینی با کمک و حمایت این ستاد در سراسر کشور اجرایی شده است. برای توسعه این فعالیت‌های کارآفرینی، این ستاد یک کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی نیز تشکیل داده است.

این کارگروه براساس راهبرد دوم سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، برای سامان‌دهی نظام آموزش، پژوهش و توسعه فناوری و نوآوری درحوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های گیاهی تلاش می‌کند و تشویق و حمایت از این اقدامات را در اولویت قرار داده است.

بررسی طرح‌ها و پروژه‌های ارجاعی به ستاد، بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های گیاهان دارویی و طب سنتی، بحث و بررسی پیرامون احکام پیشنهادی در حوزه صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی برای برنامه ششم و همچنین بحث و بررسی پیرامون اولویت‌بندی در مزیت‌های اقتصادی و نسبی تولید در استان‌ها، از جمله برنامه‌های این کارگروه است.

ارائه برنامه‌های پیشنهادی به ستاد در راستای رفع خلاهای قانونی و توسعه زیرساخت‏های اقتصاد دانش‌بنیان و مشارکت در تدوین برنامه عملیاتی سالیانه ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی برای اجرایی سازی سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، نیز بخش دیگری از اهداف این کارگروه را تشکیل می‌دهد.

کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی همچنین برای هم‌اندیشی و بحث و تبادل نظر پیرامون نقشه توسعه کارآفرینی در حوزه صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی و بررسی راهکارهای سرمایه‌گذاری و مکان یابی واحدهای فرآوری مواد موثره، در حوزه صنعت گیاهان دارویی، تلاش می‌کند.

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین 39 بسته کارآفرینی و اولویت‌های حمایت در دو حوزه دامپزشکی و بذر را در سایت خود قرار داده است، علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این بخش، از اولویت‌های این ستاد مطلع شوند.

1399/08/28