۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر
توسعه کارآفرینی مبتنی بر صنعت گیاهان دارویی یکی از اقدامات ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری است. در این راستا، ستاد کارگروهی تخصصی برای توسعه فناوری و کارآفرینی تشکیل داد که تا کنون 39 بسته کارآفرینی در حوزه گیاهان دارویی را معرفی کرده است.
گسترش کارآفرینی حوزه گیاهان دارویی؛ 39 بسته معرفی شد

تا کنون صدها طرح مختلف کارآفرینی با کمک و حمایت این ستاد در سراسر کشور اجرایی شده است. برای توسعه این فعالیت‌های کارآفرینی، این ستاد یک کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی نیز تشکیل داده است.

این کارگروه براساس راهبرد دوم سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، برای سامان‌دهی نظام آموزش، پژوهش و توسعه فناوری و نوآوری درحوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های گیاهی تلاش می‌کند و تشویق و حمایت از این اقدامات را در اولویت قرار داده است.

بررسی طرح‌ها و پروژه‌های ارجاعی به ستاد، بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های گیاهان دارویی و طب سنتی، بحث و بررسی پیرامون احکام پیشنهادی در حوزه صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی برای برنامه ششم و همچنین بحث و بررسی پیرامون اولویت‌بندی در مزیت‌های اقتصادی و نسبی تولید در استان‌ها، از جمله برنامه‌های این کارگروه است.

ارائه برنامه‌های پیشنهادی به ستاد در راستای رفع خلاهای قانونی و توسعه زیرساخت‏های اقتصاد دانش‌بنیان و مشارکت در تدوین برنامه عملیاتی سالیانه ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی برای اجرایی سازی سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، نیز بخش دیگری از اهداف این کارگروه را تشکیل می‌دهد.

کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی همچنین برای هم‌اندیشی و بحث و تبادل نظر پیرامون نقشه توسعه کارآفرینی در حوزه صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی و بررسی راهکارهای سرمایه‌گذاری و مکان یابی واحدهای فرآوری مواد موثره، در حوزه صنعت گیاهان دارویی، تلاش می‌کند.

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین 39 بسته کارآفرینی و اولویت‌های حمایت در دو حوزه دامپزشکی و بذر را در سایت خود قرار داده است، علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این بخش، از اولویت‌های این ستاد مطلع شوند.

1399/08/28