۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
برگزاري جلسه مشترك معاونت پژوهشي و درمان در خصوص فعالسازي توسعه تحقيقات باليني بيمارستانها
جلسه مشترك معاون تحقيقات و فن آوري و معاون درمان دانشگاه ،كارشناسان ستادي، مديران و روساي بيمارستان ها در معاونت درمان برگزار گرديد .در اين جلسه پيرامون فعال سازي واحد هاي توسعه تحقيقات باليني و تشكيل شوراهاي پژوهشي در بيمارستان ها تبادل نظر گرديد.

دكتر صلح جو در خصوص اهميت فعال سازي واحد هاي توسعه تحقيقات باليني و تخصصي نمودن شوراهاي پژوهشي باليني توضيحاتي ارائه نمودند.دكتر صحرائي معاون درمان بر اهميت پژوهش در بيمارستان و محيط بالين و لينك شدن معاونت درمان با معاونت پژوهشي تاكيد كردند.

معاونت پژوهشي جهت اعضاي هيات علمي باليني كارگاه هاي تخصصي پژوهشي از قبيل پروپوزال نويسي، جستجوي مقالات در بانك هاي اطلاعاتي و غيره برگزار خواهد نمود.

1395/01/24