۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ اسفند
یک رویداد مجازی زمینه را برای آشنایی علاقمندان به ایجاد کسب‌وکارهای فناور و خلاق با آموزش و آگاهی از تجربه‌های افراد موفق در این حوزه فراهم کرده است.
کارآفرینان خلاق و نوآور تجربه‌هایشان را به اشتراک می‌گذارند تا کسب‌وکاری نو راه‌اندازی شود

همایش آنلاین نوآوری و تحول در کسب‌وکار که 3 تا 5 اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود به مدت سه‌روز، فرصت تجربه و یادگیری را در اختیار افرادی که می‌خواهند کسب و کار نوآورانه خود را به راه بیندازند، قرار خواهد داد. بسیاری از علاقمندان به حوزه کسب و کار از الزام‌ها، موانع و نکته‌های ورود به دنیای کارآفرینی آشنایی و تجربه کافی در این حوزه برخوردار نیستند و این فرصت می‌تواند ان‌ها را در مسیر ایجاد یک شرکت خلاق رهنمون کند.

این رویداد مجازی، با گرد هم آوردن جمعی از فعالان حوزه کارآفرینی و ارائه فرصتی برای بیان تجریه‌ها، تعامل میان آنان و علاقمندان به حوزه کسب و کار، راه را برای توسعه شرکت‌هایی فناور و خلاقی که از ایده‌های نوآورانه اشتغال و ارزش افزوده منجر می‌شوند، هموار می‌کند.

فرصتی برای ایجاد کسب‌وکارهای خلاق

همایش آنلاین نوآوری و تحول در کسب‌وکار که با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود متخصصان و فعالان حوزه کسب و کار، تجربه‌ها و آموخته‌های خود را با علاقمندان به این حوزه در میان می‌گذارند. این رویداد با نقش‌آفرینی بخش‌های گوناگون دانشگاه صنعتی شریف از جمله پارک علم و فناوری، مرکز کارآفرینی، دفتر توسعه نوآوری و فناوری‌های دانشگاه میزبان کارآفرینان و علاقمندان حوزه کسب‌وکارهای خلاق خواهد بود.

علاوه بر ارائه نکات کاربردی توسط فعالان موفق کسب و کار و به اشتراک‌گذاری تجربه‌های کارآفرینان، تازه‌ترین و خلاقانه‌ترین اید‌ه‌های ناب از مد‌ل‌های جدید کسب‌وکار مطرح خواهد شد.

همچنین پس از برگزاری آموزش مهارت‌های حرفه‌ای برای کسب‌وکار موفق، ابزارهای دیجیتالی که می‌تواند به یک ایده نوآورانه و کارآفرینانه کمک کند ارائه خواهد شد. در پایان دوره، گواهی الکترونیکی حضور در دوره به کلیه شرکت‌کنندگان به دو زبان فارسی و انگلیسی، از طرف مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه صنعتی شریف ارائه می‌شود

علاقمندان برای حضور در این همایش مجازی می‌توانند از طریق لینک همایش ثبت نام کنند و با استفاده از کد daneshbonyan، از اعتبار هدیه آموزشى ستاد فرهنگسازى اقتصاد دانش بنیان و ستاد توسعه نرم و خلاق با 50 درصد تخفیف ویژه بهره‌مند شوند.

1399/12/02