۱۴۰۰ شنبه ۲۸ فروردين
هفتمین دوره از کارگاه‌های آموزشی طرح سپهر با محوریت پیاده‌سازی نظام منتورینگ برای شرکت‌های فناور، مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار شد.
نقش‌آفرینان زیست‌بوم نوآوری با روش‌های هدایت کسب و کار آشنا شدند

این رویداد مجازی 6 اسفندماه سال جاری به صورت آنلاین با حضور مشاوران و کارشناسان پارک‌های فناوری و مراکز رشد، مدیران مراکز نوآوری و شتابدهنده‌ها، کارگزاران توسعه فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور برگزار شد و فعالان زیست‌بوم نوآوری ضمن آشنایی با سازوکار و اصول منتورینگ، به تعامل و اشتراک‌گذاری تجربه‌هایشان پرداختند.

این نشست هفتمین گام از سلسله نشست‌هایی بود که در راستای توانمندسازی بازیگران زیست­ بوم نوآوری با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری بنیاد نوآوری و توسعه فناوری دکتر محمود شیخ زین­ الدین، برگزار شد. این بنیاد با برگزاری دوره­ ها و کارگاه­ های آموزشی در قالب طرح سپهر، زمینه را برای رونق کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و خلاق و همچنین توانمندی زیرساخت‌های نوآورانه هموار می کند.

نشست مجازی و 2 ساعته پیاده ­سازی نظام منتورینگ برای شرکت ­های فناور، ارتقای توانمندی ­های کسب و کارهای نوپا و خلاق را هدف خود قرار داد تا مدیران و کارشناسان پارک ­های علم و فناوری و مراکز رشد و نوآوری، مدیران و متولیان مراکز نوآوری و شتاب دهنده ­ها، کارگزاران توسعه فناور و شرکت ­های دانش ­بنیان و خلاق توسط متخصصان حوزه منتورینگ با سازوکارهای این عرصه آشنا شوند.

1399/12/11