۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۳ ارديبهشت
وبینار «ایده‌هات رو روانه بازار کن» توسط کانون پتنت معاونت علمی و فناوری همزمان با روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود.
همزمان با روز جهانی مالکیت فکری؛ حفاظت از دارایی‌های فکری آموزش داده می‌شود

آکادمی کانون همراستا با سازمان جهانی مالکیت فکری این وبینار را 6 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌کند. ارزش بخشیدن به کسب‌وکارها و آشنایی هرچه بیشتر آن‌ها با حقوق مالکیت فکری و حفاظت از دارایی‌های فکری هدف از برگزاری این رویداد است.

اما درباره اهمیت برگزاری این رویداد نیز باید گفت، شرکت‌های کوچک و متوسط حدود 90 درصد از مشاغل جهان را تشکیل می دهند و حدود 50 درصد از نیروی کار جهانی را به کار گرفته اند و در بسیاری از اقتصادهای نوظهور، تا 40 درصد از درآمد ملی را تولید می‌کنند. اغلب این شرکت‌ها، دارایی‌های فکری با ارزشی دارند که شالوده شکل‌گیری آن‌ها است. با این وجود، اکثر این شرکت‌ها، به دلایل مختلفی همچون بی‌خبری از وجود چنین دارایی‌های فکری باارزشی، عدم آگاهی کافی از حقوق مالکیت فکری و اهمیت آن و بسیاری از موارد دیگر اقدام به حفاظت از این دارایی‌ها نکرده و فرصت رشد و یکه‌تازی را از خود می‌گیرند. پس آگاهی و اطلاع رسانی در این زمینه کمک بسیاری به آنها است.

چند مطالعه موردی در خصوص «SME»ها و کارکرد نظام مالکیت فکری در راستای پیشرفت در این رویداد شرح داده می‌شود. صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، فناورانی که به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار خود هستند و همه کسانی که به داستان‌های کارآفرینی و موفقیت‌های حاصل شده در نتیجه بهره‌برداری و حفاظت صحیح از دارایی‌های فکری علاقه‌مند هستند، می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و به‌صورت رایگان در این وبینار شرکت کنند.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت کانون پتنت معاونت علمی و فناوری مراجعه کنند.

1400/02/04