۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۳ ارديبهشت
رویداد فناورانه «نانومچ» برگزار می‌شود تا ایده‌های نوآورانه نانویی را به سوی تجاری‌سازی هدایت ‌کند.
طرح‌های نوآورانه نانویی در مسیر تجاری‌سازی قرار می‌گیرد

فناورانی که به یک نمونه اولیه نانویی دست یافته و بر این باورند که محصول آن‌ها دارای ظرفیت تجاری‌ است، از 11 تا 30 اردیبهشت‌ماه سال جاری می‌توانند برای ثبت طرح خود در برنامه طرح‌های نوآورانه فناوری نانو اقدام کنند و از حمایت‌های نانومچ‌ در راستای تجاری‌سازی فناوری بهره‌مند شوند.

برنامه طرح‌های نوآورانه فناوری نانو برنامه‌ای دائمی در ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که فرایند تجاری‌سازی و حمایت از فناوران، پژوهشگران و شرکت‌های نوپای فعال در حوزه نانوفناوری را تسهیل می‌کند.

در این برنامه، تیم‌های مستعدی که انگیزه لازم برای تجاری‌سازی فناوری خود داشته باشند، می‌توانند از مجموعه‌ای از خدمات و تسهیلات استفاده کرده و همچنین از آموزش‌های کسب‌وکاری و مشاوره‌های مورد نیاز در حوزه‌های مختلف، بهره‌مند شوند.

شتابدهنده نانویی نانومچ، در مسیر توسعه ایده تا تجاری‌سازی، ثبت اختراع، رصد فناوری، رصد بازار، جذب سرمایه و …، همراه فناوران بوده و به آن‌ها کمک می‌کند تا با توسعه نمونه خود، آماده ورود به صنعت و بازار شوند.

نانومچ سالانه با اعلام فراخوان‌هایی، طرح‌های نوآورانه در حوزه فناوری نانو را دریافت می‌کند که مرحله دوم فراخوان دوره نهم آن، از یازدهم اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا سی‌ام این ماه نیز ادامه خواهد داشت. در این راستا، از تمامی تیم‌هایی که به جنبه‌های «فنی»، «نو بودن»، «نانویی بودن» و «قابلیت تجاری» طرح خود باور دارند، دعوت می‌شود که برای ثبت طرح‌های خود در این فراخوان اقدام نموده، تا از منظر فنی و تجاری مورد ارزیابی قرار گیرند.

تیم‌های نوآور در صورت ورود به مرحله مصاحبه، از منظر معیار «تعامل و انگیزه» نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند. مخاطبان و علاقمندان برای اطلاع از معیارهای داوری طرح‌ها، می‌توانند به صفحه معیارهای ارزیابی مراجعه و برای ثبت نام به سایت برنامه نانومچ مراجعه کنند.

1400/02/13