۱۴۰۰ يکشنبه ۴ مهر
ثبت اختراع و قوانین مرتبط با آن هنوز برای افراد بسیاری ناآشنا است. پس افزایش آگاهی در این زمینه موضوع مهمی است.
ثبت اختراع با شیوه‌ای جدید ترویج می‌شود

برگزاری دوره های آموزشی را باید اقدامی اثرگذار برای تحقق این هدف بدانیم. کاری که کانون پتنت معاونت علمی و فناوری با راه‌اندازی آکادمی دنبال می‌کند. آکادمی کانون پتنت با طراحی دوره‌های آموزشی کاربردی و انتخاب سرفصل های متناسب با نیاز مخاطبان گامی مهم برداشته است تا ترویج این حوزه با سرعت پیش رود.

همچنین در اقدامی جدید این آکادمی رویداد دیگری برای ترویج و آموزش این حوزه برگزار می‌کند. «سینما مالکیت فکری» عنوان آن است. قرار است در این رویداد با نقد و تحلیل آثار برتر سینمایی گامی اثر گذار برداشته شود. پس از داستان‌ها به عنوان ابزاری قوی برای انتقال اطلاعات استفاده می شود. افراد با دیدن این آثار و همزادپنداری با شخصبت فیلم می توانند آموزش ببینند.

1400/05/30