۱۴۰۰ يکشنبه ۴ مهر
کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از 174 اختراع ایرانی حمایت کرد تا در دفاتر معتبر خارجی ثبت شوند.
حفاظت از حقوق مالکیت فکری؛ 174 اختراع ایرانی فراتر از مرزها رفت

حفاظت از حقوق مالکیت فکری و تضمین حق مالکیت برای فناوران و شرکت‌ها یکی از مسیرهای مطمئن برای ورود محصولات دانش‌بنیان و خلاق به بازارهای بین‌المللی است.

در همین راستا نیز کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خدماتی به محققان کشور برای ثبت اختراع ارائه می‌دهد. حمایت بیش از 90 درصدی برای ثبت در دفاتر معتبر بین‌المللی یکی از آنها است.

تا کنون بیش از 2 هزار و 200 درخواست به کانون ارسال شده که از این تعداد 383 پرونده در ارزیابی محتوایی تایید شده است. تعداد اختراعات گرنت شده با حمایت کانون نیز در حال حاضر به 174 رسیده است.

1400/06/15