۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
مشاور بین‌الملل صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ضرورت ایجاد یک دیتابیس بین‌المللی در حوزه نوآوری تاکید کرد: دیپلماسی نوآوری می‌تواند بسیاری از مشکلات جهان را حل کند.
دیپلماسی نوآوری می‌تواند بسیاری از مشکلات جهان را حل کند
مشاور بین‌الملل صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ضرورت ایجاد یک دیتابیس بین‌المللی در حوزه نوآوری تاکید کرد: دیپلماسی نوآوری می‌تواند بسیاری از مشکلات جهان را حل کند.
سهراب آسا در نشست «آشنایی سفرا و رایزنان اقتصادی خارجی مقیم تهران با سازوکارهای تامین مالی نوآوری کشور» گفت: ایجاد یک سازوکار مناسب برای همکاری مشترک کشورها در زمینه نوآوری به انواع دیپلماسی از جمله دیپلماسی سیاسی، دیپلماسی اقتصادی، دیپلماسی نوآوری و ... برمی‌گردد.
مشاور بین‌الملل صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: من بر این باورم که توسعه همکاری کشورها و دیپلماسی نوآوری می‌تواند بسیاری از مشکلات جهان را حل کند. امروزه مسائل مشترک همه کشورها این است که چگونه پژوهشگران و نوآورانی را که در زمینه ترویج پیشرفت فعال هستند جمع کنند و اکوسیستم نوآوری را گسترش دهند.
آسا در ادامه گفت: نوآوران، فناوران، دانشمندان و محققان سفرای امید و پیشرفت هستند که می توانند با مکانیزم دیپلماسی نوآوری به گفتگوها و همکاری های بین المللی جامعه عمل بپوشانند.
وی با بیان اینکه اکنون در بزرگترین نهاد حمایت‌کننده اکوسیستم نوآوری ایران(صندوق نوآوری و شکوفایی)، پذیرای سفرا و رایزنان اقتصادی خارجی هستیم، عنوان کرد: همکاری مشترک میان کشورها در بدو امر نیازمند این است که چارچوب‌های محلی و جهانی را مشخص کنیم تا بتوانیم نوآوری ملی و بین‌المللی را توسعه دهیم.
آسا تاکید کرد: لازم است یک دیتابیس بین‌المللی در حوزه نوآوری شکل دهیم تا بتوانیم راه‌حل‌هایی را برای مشکلات جهانی ارائه دهیم.
تاریخ:
1398/12/07
تعداد بازدید:
24
منبع:
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal