پورتال دفتر توسعه فناوری سلامت

• /ZtC
جشنواره دانشجوی نمونه

نتایج داوری اولین جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاه علوم پزشکی جهرم اعلام شد

یکی از اولویت های مربوط به برنامه های معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشوربرگزاری جشنواره کشوری دانشجوی نمونه است. اولین جشنواره دانشگاهی دانشجوی نمونه برگزار شد.

جشنواره دانشجوی نمونه

این جشنواره دانشگاهی با هدف ترویج الگوهای موفق و مؤثر، تکریم و بزگداشت دانشجویان نمونه،ارتقاء انگیزه فعالیت های علمی و فرهنگی ،تشویق دانشجویان به پژوهش همزمان ابعاد مختلف آموزشی ،پژوهشی، فرهنگی و اخلاقی، هدایت دانشجویان برتر به تولید محصولات متنوع علمی و پژوهشی هر ساله برگزار می‌گردد.

دانشجویان متقاضی شرکت در این جشنواره می‌توانند با مراجعه به دبیر خانه‌های دانشجوی نمونه هر دانشگاه و آگاهی از شیوه نامه مربوطه و درصورت داشتن شرایط شرکت در این جشنواره ، مدارک و مستدات مربوطه را درسامانه بارگزاری نموده و درمرحله داوری و اعلام نتیجه قرار گیرند .

بر این اساس، اولین جشنواره دانشگاهی دانشجوی نمونه با اهداف مذکور برگزار گردید .

لازم به ذکر است دانشجویان رشته‌های پزشکی ،پرستاری ،اتاق عمل ،هوشبری،علوم آزمایشگاهی و بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، مطابق با شیوه نامه دانشجوی نمونه مستندات حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و فناوری را به دبیرخانه دانشجوی نمونه معاونت فرهنگی دانشجویی ارائه نمودند .

پس از اجرای مرحله داوری؛ضمن تقدیر و تشکر از تمامی دانشجویان شرکت کننده در این جشنواره؛ نتیجه نهایی داوری در حوزه‌های آموزشی ،فرهنگی ،پژوهشی و فناوری به شرح زیر اعلام شد.

مقطع دکترای حرفه‌ای دانشکده پزشکی :

نفرات اول : سرکارخانم دکتر ساناز رضاییان و سرکارخانم دکتر فاطمه رزمجویی

نفر دوم : سرکارخانم دکتر هدی حق شناس